CarTalk.com Blogs Car Info Our Show Deals Mechanics Files Vehicle Donation

Bug Reports

Thanks, Keith. I’ll pass that along.

We seem to have fixed it.

I think it was a training issue. That symbol with the up arrow didn’t mean anything to me until I tried it. I have that drill, can I use that picture?

Ever since the black box/animated ad has appeared on this site, I have had problems even getting the site to load about 50% of the time.
Very often when I try to load the site, all I get is the skinny red banner at the top of the screen bearing the links for The Mechanics Files, Our Show, etc.
Other than the red banner, I just get a white screen.
Surely I can’t be the only one experiencing this problem of the site not wanting to load.

Additionally, I often get a very “delayed” effect when typing a message.
What I type might not appear on the screen for…perhaps…as long as 15 seconds.

Ditto @VDCdriver. I find the site very frustrating and almost unusable at times. I often have to keep reloading until I get pages to open or reload the home page and have another go at it.
CSA

1 Like

I too have a very delayed response time when I type, several seconds, but the letters I type don’t appear in the box. I can keep typing and whole words can get left out of my response.

Also when I’m typing the cursor disappears from the box from time to time.

1 Like

+1
Yup!
When the new site was first rolled out, it wasn’t anywhere near as “buggy” as it is currently.

Is the theory that this slowdown began around/at the time of the auto playing ad’s arrival?

I had an intermittent flash error that hung the page for me, but when it did load there didn’t seem to be a speed issue. thanks for the feedback, and I will pass on the fact that the users who had an issue late last week still seem to be having it.

Yes, the culprit seems to be the Black Box that is sucking up all the cyber space.

I just noticed CTRL-F now works like it’s supposed to. Thanks for fixing that.

EDIT: I take it back. It worked on another page, but not on this one!

How can I change my password if I can’t remember my old one?
Old, Old Old Reader, 9toes

@cdaquila see above, please.

@9toes, you should erase you ur email address. The entire universe can see it. This thread is not just viewed by the lackeys.

Hi there. See this screen - https://www.cartalk.com/user/login

You can click on the forgot password link. Please let me know if you have further trouble. PS: welcome back!

I am wondering why some POSTs disappear? I POSTed once about the reaction element for the 3,4,5 gears on a 6L80 transmission. I did get some flack then the post disappeared.

There was a post about a Mercedes 330 DSL running rough and smoking. I thought of a REPLY but by that time the POST had disappeared.

What are your criteria for taking down a POST. TNX Researcher
.

Hi Researcher. When did you make these posts? I don’t recall removing them. And usually if I remove a post you know because you’d get a notification of someone flagging it, or I would send you a private message informing you why. Or in rare cases I’d remove a post without saying anything because I’d made a number of unheeded warnings.

Is this the 6L80 transmission thread you are looking for?

Yes that is the one. You don’ need to resurrect it again as I have found the answer and have surmised the answer to the second part. It just seems like a lot of effort and complexity to save a few miles per gallon.

https://aws1.discourse-cdn.com/cartalk/original/2X/6/602d295699c664ee41f5e74eb1e2b9d202636f1e.png

https://sjc5.discourse-cdn.com/cartalk/user_avatar/community.cartalk.com/cdaquila/45/295_2.png

cdaquila
March 29

Hi Researcher. When did you make these posts? I don’t recall removing them. And usually if I remove a post you know because you’d get a notification of someone flagging it, or I would send you a private message informing you why. Or in rare cases I’d remove a post without saying anything because I’d made a number of unheeded warnings.

Visit Topic or reply to this email to respond.

In Reply To

https://avatars.discourse.org/v2/letter/r/edb3f5/45.png

researcher
March 28

I am wondering why some POSTs disappear? I POSTed once about the reaction element for the 3,4,5 gears on a 6L80 transmission. I did get some flack then the post disappeared. There was a post about a Mercedes 330 DSL running rough and smoking. I thought of a REPLY but by that time the POST had d…

Visit Topic You found the POST I made. The second POST was made by someone else. It sounded like the discussion was getting serious and honing in on possibilitiesl

To unsubscribe from these emails, click here.